A következő pár napban néhány olyan írásomat teszem közzé, amit politikusokróll/jelöltekről Írtam.......

2012.12.17 15:03

 

Villáminterjú VONA GÁBORRAL a JOBBIK MM. Elnökével!

 

 

Mivel nem először találkozunk és beszélgetünk, tudom hogy miért lettél „kényszer politikus”, de most nem is erről szeretnélek kérdezni. Igazából arra lennék kíváncsi mi a véleményed a Szombathelyi alapszervezet munkájáról?

-A helyi alapszervezet nehezen akart beindulni, sajnos egy ideig csak „helyben járt”,de most pár hónapja elindult valami. A mostani vezetés tudja mit akar, megtalálta azt az utat amit járni kell ahhoz, hogy a közös célunkat elérjük. Előkerültek azok a tagok is akik, már nem csak azért léptek be a JOBBIKBA , mert nem tudták mit csináljanak , hanem tenni is akarnak valamit! Létszámában is nőtt a csapat. ezt és így kell csinálni!

Mi a véleményed a képviselőjelöltekről?

-Azt gondolom , megtaláltátok a megfelelő embereket. Ezt láttam most a bemutatáskor, mert a jelenlevő hallgatóság pozitívan fogadta Őket. Az én véleményem is az, hogy megfelelő jelöltek, a többi már csak a választókon múlik! Most úgy látom hogy nem rugaszkodom el a realitások talajáról , ha azt mondom, hogy a tavaszi választások után,megfelelő százalék elérése után, akár még a városvezetést is meg tudnátok oldani!

Mit tanácsolnál a további munkánkhoz?

A taglétszámot növelni kell, de csak a megfelelőszűrőkön keresztül! De Ti ezt már úgyis tudjátok hiszen van eredmény ezen a területen nálatok!Kerülendő a „felhígúlás”, de túlzottan „zártá” sem szabad tenni az alapszervezetet. it kell a „szűröket „ jól alkalmazni.Bízom a munkátokban, mert az elmúlt időszak nagyon pozitívnak bizonyult!!!!!! További sok sikert a közös célunk érdekében!

Köszönöm az interjút!

Ehhez, ADJON AZ ISTEN!

SZEBB JÖVŐT!

 

Pungor "Phartus" Ferenc

Készűlt: 2009. őszén...