Blog

Egy Tiszta szívü ember! (Öt szintén átverték.)

2013.01.01 10:47

Beszélgetés György Tamással a JOBBIK M.M. 4-es számú választókörzet országgyűlési képviselő jelöltjével!


Adjon az ISTEN!

Adjon szebb jövöt!

A már megszolott kérdésem a következő. A foglalkozásod és a hivatásod érdekel, ezért légyszives mondj magadról valamit.

Magamról röviden annyit, hogy Sárváron lakom itt is születtem 1981 január 27-én. A sárvári Tinódi Sebestyén Gimnázium és Idegenforgalmi, Vendéglátói Szakközépiskolában érettségiztem majd ugyanitt vendéglátói technikusi képesítést szereztem. Jelenleg a vendéglátóiparban dolgozom, szeretem csinálni, mert nagyon sok emberrel, embertípussal lehet ebben a szakmában találkozni, illetve megismerni a problémájukat gondjaikat, hogyan vélekednek bizonyos dolgokról,adott esetben politikáról is. Azonban ha a feladatok elszólítanak, hajlandó vagyok teljes emberként a NEMZETÉRT dolgozni.

Honnan az indíttatásod, hogy a politikával kezdtél foglalkozni?

Honnan az indíttatás? Ez már régi dolog , már az iskolában is szerettem a történelmet főleg a MAGYAR történelmet, de az ott hallottak nem minden esetben elégítették ki kíváncsiságomat és ezért próbáltam más módon bővíteni tudásomat. Könyveket vásároltam, elsődlegesen Trianonnal majd a MAGYAR őstörténettel kapcsolatban, később rész vettem különféle előadásokon . Az ott szerzett információk, csak megerősítettek hitemben. Elfogathatatlan számomra, hogy Trianon a mai napig tabutémának számít, ugyanúgy, mint dicső múltunk és eredetünk. Még mindig a finnugorista maszlagot sulykolják belénk, tanuljunk meg kicsik lenni és mindig vesztesek, hát ebből nem kérek! Meg ugye ott van a határon túli MAGYAR testvéreink helyzete, akikről sokan hajlamosak megfeledkezni és simán lerománozzák vagy szlovákozzák őket nem törődve azzal, hogy ez őnekik a legnagyobb sértés. Arról meg nem tehetnek, hogy MAGYARNAK születtek és MAGYARK ÉNT szeretnének élni őseik földjén, amit valamikor valakik valamilyen okból mesterséges határvonalakkal szétdaraboltak. Ezek a felismerések vezettek oda, hogy 2003-ban tagja lettem a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak, egy olyan szervezetnek, ami a történelmi MAGYARORSZÁG területén szerveződik, és figyelmen kívül hagyja a mostani határokat. Emellett figyelemmel kísértem a JOBBIK munkáját, tevékenységét is minek az idei évben tagja lettem. A pártban a tagtársaim látták az elhivatottságomat és hazaszeretetemet, ezért jelöltek erre a feladatra, amit nagy kihívásnak érzek, és mindent megteszek hogy akik bíznak bennem , ne csalódjanak.

Hogy vélekednek a családod és a barátaid ezen terveidről?

Szeretteim, akiknek fontos vagyok és akik számomra is fontosak, támogatják ez irányú törekvéseimet, mindemellett barátaimtól és ismerőseimtől is nagyon sok biztatást és bátorítást kaptam és kapok folyamatosan. Természetesen van mindenkiben egyfajta természetes féltés is mert tudják, ez a munka nem egyszerű és nagyon sok mocskolódásnak leszek kitéve. Eltántorítani viszont nem is tudnának, mert ezt választottam, így szeretném kivezetni HAZÁMAT a fertő mocsarából!

Mit szeretnél üzenni a választóknak? Miért szavazzanak rád?

Miért szavazzanak ránk, ill. rám? Ez nagyon egyszerű! Mert mi vagyunk a leg Jobbik választás! Mert nem vettünk részt sem a rendszerváltás előtt (többségünk ugye koránál fogva sem) sem az azóta eltelt időszak ország kiárusító, idegen kézbe átjátszó a MAGYAR népet adósságcsapdába taszító és tönkretevő folyamatokban. Olyan alulról szervezkedő párt vagyunk mely fiatalos lendülettel, megalkuvást nem ismerő markáns a NEMZET érdekeit képviselő politizálással kíván az ország és az emberek sorsán fordítani, természetesen a jó irányba! Ezt szem előtt tartva szeretném képviselni választóimat, ha erre felhatalmazást kapok tőlük. A választásokat megelőzően szeretnék eljutni minél több településre a körzetemben és ott megismertetni programunkat a választópolgárokkal, hogy ne legyen kérdés kire húzzák be az X-et. Röviden csak ennyit erről, de aki ismer, az tudja mit gondolok a HAZÁRÓL, MAGYARSÁGRÓL!!!!

Milyen tervekkel szeretnél tenni a NEMZETÉRT, a MAGYAR testvéreinkért?

Terveim teljes mértékben azonosak a JOBBIK programjával, ezért jan. 16.-án mindenki megtudja, mert akkor lesz a hivatalos meghirdetése. Természetesen azonban szeretnék tenni a magam módján is lakókörnyezetem és a régióm érdekében is sok mindent, de azt most kijelenthetem hogy nem megyek el olyan dolgok mellett, melyek folytatnák az ORSZÁG rombolását, kiárusítását, a korrupciót, bűnözést, hagyományaink megcsúfolását és még sorolhatnám, mert van itt sajnos rengeteg megoldásra váró probléma! Ezek megoldása az elsődleges szempont a számomra, amiért mindent megteszek!

Nagy csalódásként éled meg ha nem kapsz bizalmat?

Abban az esetben, ha nem kapnám meg a választók bizalmát, akkor sem szeretnék a feledés homályában elveszni, folytatom eddigi tevékenységemet, helyi szinten, ill. a sárvári JOBBIK szervezetében, esetleg azzal a különbséggel, hogy még több energiát fektetek bele, hogy majd a következő megmérettetésnek nagyobb eséllyel indulhassak neki a megpróbáltatásoknak! Nem keseredek el, mert ha nem választanak meg a szavazók, akkor sem fogok „összetörni”, de tudni fogom, hogy még többet várnak tőlem és akkor annak a szintnek kell megfelelni. Én nem változom, mindig maradok HITHŰ, IGAZ MAGYAR!

Köszönöm a beszélgetést, további sok sikert kívánok a munkádhoz!

Szebb jövőt!


 

                                                                                                                                 Pungor „Phartus” Ferenc


 

Egy Félrevezethető, De Jó Ember....

2012.12.28 09:42

 

Rövid beszélgetés Gicziy Józseffel a JOBBIK M.M. Országgyülési képviselő jelöltjével!


 

Velem szemben Giczy József a JOBBIK M:M. Jelöltje.

Adjon az ISTEN!

 

Szebb jövőt!

 

A nevedet tudom, de a hivatásod is érdekelne, így szeretném ha mondanál pár szót magadról!

 

Kőszegen élek, vállalkozó vagyok közel húsz éve, könyvkereskedéssel foglalkozom. Először antikváriumot nyitottam Kőszegen, majd idővel ahogy fejlődött a vállalkozás, és az igények alapján, egy nagyobb könyvkereskedést működtettem, ill. működtetek. Az idő múltával Szombathelyen is nyitottam egy „rendhagyó” könyves boltot, az A-Z könyvesboltot, ami abban különbözött a többitől, hogy különböző, a MAGYAR hagyományokat őrző és szemléltető árú cikket, és kiadványt is lehetett itt vásárolni, sőt az egyéb ide vonatkozó megrendeléseket is teljesíteni tudtuk. Általában MAGYAR termékeket és MAGYAR kézművesek portékáját forgalmaztuk. Ez a jelleg egy kicsit az én ízlés világom és a NEMZETI ÖNTUDATOMAT volt hivatott bemutatni. Ennek nagy sikere volt a vásárlóim körében is, de a nehéz gazdasági helyzetre és a még mindig jelenlévő nagy MAGYAR ELLENESSÉGRE való tekintettel be kellett zárni. A törzsvásárlók azóta is keresik, de sajnos megszűnt, ami nekem is „rossz szájízt” hagyott hátra. A könyv kiadással is foglalkozom kb. 10 éve, és elsősorban az értékes kiadványokat helyezem előtérbe, nem pedig a tömegével fellelhető értéktelen kiadványokkal próbálom az olvasót „butítani”.

 

Honnan az indíttatás? Mi eredményezte hogy politikával is foglalkozzál?

 

Igazából nem volt indíttatás, mert én idáig nem szimpatizáltam a politikával. Természetesen mint mindenki SZÉP HAZÁNKBAN, én is beszélgettem róla, de semmiféle tervem, vagy ambicióm nem volt ebben az irányban. Az olvasókkal, a körömben élőkkel beszélgetve kezdtem érezni, hogy talán tudok valamit tenni MAGYARORSZÁGÉRT, a JÖVŐNKÉRT. Tehát én is mint a JBBIKOSOK többsége kényszerpályára kerültem, amit ma már egyáltalán nem bánok.

 

Mit szól a családod, hogy a politikai pályát választottad?

 

A szüleim, mint minden szülő félti a gyermekét az újtól, féltenek. Nem szeretnék természetesen ha valami bajom esne, de mi is történhetne? Félve, de azért támogatnak! A gyermekeim viszont rendkívül büszkék rám! Büszkék az Apára aki felvállalta hogy valamit tegyen a maga egyszerű módján a jövőnkért, a jövőjükért.

 

Milyen konkrét terveid vannak a megválasztásod esetén?

 

Konkrét tervekkel még nem rendelkezem, azokat a kampány során szeretném eldönteni, hogy mit is tudok tenni én Giczy József. Nem szeretnék ígérgetni, mint más pártok politikusai, mert én ténylegesen tenni szeretnék. Általánosságban talán azért annyit mondhatok, hogy elsősorban az értékeink védelmében, termőföldjein, a vizünk megtartásáért, hagyományaink megőrzésében mindenképpen hallatni fogom a hangomat. Ide tartozik még az ORSZÁG pusztulásának megállítása, és utána a fel virágoztatása. Egyszóval egészségünk védelmében természeti értékeink,erdeink, vizünk,hagyományaink őrzése, a bűn és a bűnözés ellen a legkeményebben kívánok fellépni. Ezért biztosan tenni szeretnék és fogok is!

 

Mit üzensz a választóidnak, miért szavazzanak rád?

 

Ha elégedettek a mostani helyzettel, a jelenlegi politikusok munkájával, akkor ne szavazzanak rám, mert én mást szeretnék tenni. Azok akik viszont nem elégedettek, azok igen is adjanak lehetőséget az „új erőnek”, az új tenni akaró embereknek, mert ők szívből akarják a változást, amit ma MAGYARORSZÁGON szinte mindenki akar.

 

Milyen terveid vannak arra az esetre, ha nem támogatnak a választók, nem kapod meg a bizalmukat?

 

Erre a kérdésre nagyon egyszerű a válasz! Teszem a dolgom tovább a MAGYAR NEMZET védelmében , érdekében, mert én és harcostársaim ezen tevékenységet Szívből tesszük, nem pedig a pozícióért és holmi anyagiért, mint a jelen politikusai. Mint említettem volt, minket JOBBIKOSOKAT a kényszer vezérelt erre a pályára, és ezért nem hátrálunk meg, hanem tesszük a dolgunkat, amit a HAZA és TESTVÉREINK elvárnak tőlünk. Ez számomra nem is kérdés!

 

Most csak bólogatok, mert a régi ismeretségünk alapján tudtam hogy ezt a választ kapom, csak az olvasónak is szeretném ezen gondolataidat tolmácsolni.

Így hát nincs más dolgom mint elköszönni.

Köszönöm az interjút, és ADJON AZ ISTEN!

 

SZEBB JÖVŐT!!!!

Az Ügyvéd Úr....

2012.12.27 11:18

 

Rövid beszélgetés Dr. Árvai Rolanddal a JOBBIK M.M. Vas megye 2. Sz. körzetének, Országgyűlési képviselő jelöltjével!

 

Adjon az ISTEN!

A nevedet tudom, de szeretném tudni a foglalkozásodat, hivatásodat is? Tehát rövid bemutatkozást szeretnék kérni!

 

Árvai Roland vagyok, 36 éves, szombathelyi lakos, végzettségemet nézve jogász, foglalkozásomat tekintve pedig ügyvéd. Az egyetemi diplomám megszerzését követően, 1998 óta dolgozom a jogi pályán, 2002-től mint önálló ügyvéd a Vas Megyei Ügyvédi Kamara tagjaként, itt Szombathelyen.

Honnan az indíttatás?

Mindeddig nem vettem részt aktívan a politikai életben; nem voltam egyik pártnak sem a tagja és semmilyen a politikához közeli szerepet nem vállaltam a szakmámban sem. Az elmúlt években azonban – látva az utóbbi 20 évben kialakult politikai „elit” gátlástalanságát, pökhendiségét és azt a harácsolást, amit a gazdasági válság ellenére is folytattak és folytatnak ma is – folyamatosan érlelődött bennem a gondolat, hogy már nem elég baráti vagy családi asztal mellett beszélgetve „megváltani a világot”, de mindenkinek, akinek lehetősége adatik, tennie kell azért, hogy a kialakult trendet megváltoztassuk. A kényszer szülte elhatározás volt, Vona Gábor szavaival élve, magam is „kényszerpolitikusnak” érzem magam.

Mit szól a család ezen terveidhez?

A családom elfogadta az elhatározásomat és támogat az utamon. Tágabb családom néhány tagja már korábban is szimpatizált a jobboldallal és magával a JOBBIK-kal, és persze a szüleim – mint igazi szülők – feltétel nélkül állnak mellettem minden körülmények között. Mindezzel együtt azonban féltenek és aggódnak is, hogy a szerepvállalásom miatt milyen támadásoknak, mocskolódásnak teszem ki magamat.

Konkrétan milyen tervekkel rendelkezel megválasztásod esetén?

A konkrét tervekről korai lenne még beszélni, egyelőre célokról, célkitűzésekről tehetünk említést. A saját célkitűzéseim többségében egybevágnak a JOBBIK azon célkitűzéseivel, amiket eddigi politikai programjaiban megfogalmazott. Meg kell fékeznünk a nemzeti vagyon elherdálását és az állami pénzszórást, feltétlenül és nagyon határozottan vissza kell szorítanunk a bűnözést és a korrupciót, ösztönöznünk kell a foglalkoztatást és a munkavállalást, helyre kell állítanunk a nemzeti büszkeségünket, önbecsülésünket, a közéletet pedig a politikai kalandoroktól, a valójában csak a saját hasznukat leső megélhetési politikusoktól a lehető legnagyobb mértékben meg kell tisztítanunk. Mindezek közül én a magam részéről a legutóbbit tartom az elsődleges célnak. Ha ezt sikerülne elérni, akkor – véleményem szerint – a többi már szinte „jönne magától”. Természetesen arról, hogy milyen eszközökkel érhetők el ezek a célok, vannak elképzeléseim, ha úgy tetszik terveim is. Vannak konkrét jogszabály módosításra, szervezeti átalakításra vonatkozó javaslataim is, de ezekről – mint azt az előbb említettem – korai lenne beszélnünk.

Remélem, hogy a JOBBIK jogi kabinetjében az ötleteimet, javaslataimat nyitottan fogadják, és így ezek akkor is teret kaphatnak a Parlamentben, ha magam esetleg nem is erősíthetem a frakció sorait.

Mit üzensz a választóknak? Miért szavazzanak Rád?

A választóktól elsősorban azt kérem, hogy jöjjenek el a lakossági fórumokra, ismerjenek meg minket, ismerjenek meg engem, olvassák el mind a korábbi programokat, mind pedig a 2010-es országgyűlési választásokra 2010 januárjában megjelenő programunkat. Gondolják végig az elmúlt 19-20 év tendenciáját, valamint azt, hogy folytatható-e, illetve lehet-e engedni, hogy folytatódjon mindez. Ha ennek során maguk is arra a következtetésre jutnak, mint én, miszerint nem, akkor azt is gondolják végig, hogy kik azok akiknek el tudják hinni, hogy komolyan változtatni akarnak.

Személy szerint rám pedig azért szavazzanak, mert eltökélt vagyok, amibe belekezdek, azt mindentől, főként az anyagiaktól függetlenül, a legjobb tudásom szerint alaposan csinálom – engem ugyanis erre neveltek – gyűlölöm a megalkuvást, de híve vagyok a kölcsönösen jó, kompromisszumos megegyezéseknek, nemzeti érzületű vagyok, de nem tartom magam sem szélsőségesnek, sem elvakultnak, és főleg azért, mert én mindig – így az ügyfeleimtől is – megtiszteltetésnek veszem a bizalmat, aminek meg kell felelnem.

Most következik a legérdekesebb kérdés! Mit fogsz csinálni, ha nem kapod meg a választók bizalmát?

Erre a kérdésre nagyon egyszerű a válaszom. Ugyanazt, amit eddig, folytatom az ügyvédi tevékenységemet, amit most is gyakorlok. Én, ugyanis, nem a megélhetés miatt léptem erre az útra, nekem nem egzisztenciális kérdés, hogy országgyűlési képviselő legyek. Hangsúlyozom, én nem megélhetési politikus vagyok, és nem is leszek az, én a kényszer szülte szereplője vagyok a politikai palettának, azért léptem erre a pályára, mert lehetőséget kaptam rá, és magamról tudom, hogy a hirdetett célokért fogok eltökélten dolgozni, küzdeni. Más pártoknak és más pártok jelöltjeinek pedig – a magam részéről – én már nem tudok hinni.

Köszönöm az interjút, támogatni fogunk a „rögös” úton!

Én is köszönöm a lehetőséget hogy megoszthattam a gondolataimat az olvasókkal!

Szebb Jövőt!

 

 

                                                                                                                          Pungor „Phartus” Ferenc

A Forradalom emléknapját a Deák Téren ünnepeltem...

2012.12.24 16:10

 

Október 23.-a a Deák téren

 

2009. okt. 23.-án 15 órakor Budapesten a Deák téren tartotta az ’56-os mártírhalált halt hősökért ünnepi megemlékezését a JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM országos szervezete.

Ez önmagában teljesen átlagos hírnek számítana, de vannak itt olyan részletek, amelyek említést érdemelnek. Gondolok itt arra hogy a Petőfi szobornál 13 órakor tartotta nagy gyűlését a HATVANNÉGY VÁRMEGYE MOZGALOM, ahonnan a rendezvény végeztével kollektívan átvonultak a JOBBIK rendezvényére. A Duna korzón teljes rendőri kíséretet élvezve érkeztek meg a Deák térre. Érdekes módon minden atrocitás nélkül, pedig a beszédeikben az előadóik súlyos szavakat is ki mertek mondani! Ezzel buzdítva a hallgatóságot és szimpatizánsaikat az összefogott ellenállásra.

Szóval nem volt semmi „balhé”!!!!!! Pedig résztvevők szerint kb. 3000-3500 „szélsőséges” ember volt jelen!!!! De MAGYAR!!!!!!! Erre ugye már érdemes odafigyelni!

No de menlyünk tovább időrendi sorrendben.

15 órakor megkezdődött az a rendezvény amely szintén kiemeltnek számított rendészeti szempontból. Volt is rendfenntartó bőven! A térre sok IGAZ MAGYAR ember látogatott el, persze biztosan volt kíváncsi,és talán még provokáló szereplője is az emberáradatnak, (mert az volt!) Nem vállalkozom saccolásra, de biztosan nem 4-5 ezer ember volt ott jelen , mint ahogy a médiákban lehetett hallani. Mert aki ismeri a Deák tér méreteit az tudhatja hogy 5 ezer ember ott „meg sem látszik „! A tér pedig tele volt, sőt még a környező utcákba is került a tömegből. Sőt itt kell megemlíteni, hogy a „gárdisták” is képviseltették magukat katonás rendben felsorakozva, szép számmal! Pontban háromkor megkezdődött a program Szabó Gábor bevezetőjével és a MAGYAR himnusszal!

A kulturált tömeg meghallgathatta többek közt Balczó Zoltán, Szegedi Csanád EP. képviselők, és több más ilusztris személy előadását is. Az előadókat váltva elmondhatták verseiket és egyéb prózai részleteiket a különböző előadók.

Vona Gábor a JOBBIK MM. elnöke is elmondta ünnepi beszédét, melyben rá világított szokásához híven sok igazságra és visszásságra is.

Érdekes módon a sokak által várt „nagy balhé” itt is elmaradt. Miért? Mert a MAGYAR EMBER nem feltétlenül balhés, rasszista csőcselék, mint aminek ki kiáltják!!!! Igaz hogy az igazáért képes harcolni is.

Magán véleményem szerint a másik kettő, most még vezető párt miért nem rendezett meg em lékezést a belvárosban? Talán mert számítottak arra hogy a „szélsőséges erők” megint felfogatják a várost. Aztán akkor mindent a JOBBIK MM. nyakába lehet varrni. Ezzel aztán majd „kifogják a szelet a vitorlájukból”, és megint lehet garázdálkodni ,mutyizni 4 évig. Ez bizony nem jött be, úgymint sok más sem! Aztán meg nem is fog már többé, mert a MAGYAR EMBERNEK kinyílott a szeme, nem engedi, hogy véglegesen eltüntessenek bennünket a „süllyesztőben”!!! Miért is nem? Mert 6 éve Létezik egy párt , MAGYAR PÁRT, amely élére állt a NEMZET, a HAZA megmentéséért kialakult mozgalomnak! Vannak komoly hiteles vezetőik, akik időt, fáradságot figyelmen kívül hagyva teszik a dolgukat, a nap 24 órájában, amit a HAZA, és a VÁLASZTOIK elvárnak tőlük!!!

KÖSZÖNET ÉRTE NEKIK ÉS AZOKNAK AZ AKTIVISTÁKNAK, PÁRT TAGOKNAK AKIK EZT AZ ÜGYET FELVÁLLALTÁK ÉS TESZNEK ÉRTE!!!!!!

Részlet ,VONA GÁBOR a JOBBIK MM. elnökének az ünnepi beszédéből.

Adjon az Isten!

Draskovics Tibor – akit maximum a kannibálok neveznének jó embernek – néhány napja megfenyegette a Magyar Gárda tagjait, hogy ne merészeljenek 56-os megemlékezéseken megjelenni, mert ez a demokrácia ünnepe, és feloszlatott szervezet tagjainak nincs helye önkormányzati rendezvényeken. Hogy nem szakad rájuk az ég?! Vagy legalább a mennyezet. Hogyan merik azok kioktatni demokráciáról és 1956-ról a Gárdát, akik akkoriban is és három éve is az emberek közé lövettek. Akik akkor az ellenség oldalára álltak, három éve pedig ők maguk voltak az ellenség? Ezek ’56-ban fejvesztve menekültek volna el az országból, hogy aztán szovjet tankokon térjenek vissza. Úgy, ahogy azt az apáik meg is tették.

Nem az a kérdés, hogy mit keres egy gárdista az október 23-ai megemlékezésen, hiszen az egyértelmű. Oda tartozik. A kérdés az, Draskovics, hogy te mi a francot keresel ott? Én sem járok a Tanácsköztársaság emléknapjára, mert ahhoz semmi közöm, sőt, felfordul tőle a gyomrom. Nekik viszont ott vannak a gyökereik. Szamuely Tibor és Kun Béla vörös odvaiból bújtak elő. Az idegen szavak szótárában a korrupció szónál az ő arcuk az illusztráció. És ezek beszélnek nekünk? És ők oktatják ki a gárdistákat? Azokat a gárdistákat, akik között nem egy 56-os található, akik két évvel ezelőtt éppen azért alakultak meg 56-an, hogy adózzanak a szabadságharcosok emlékének? Egy normális országban nem a gárdistákat tiltanák el az 56-os megemlékezésről, hanem az ilyen Draskovics-féléket. Sőt, egy magára büszke országban, 1956 ünnepén, az önkormányzati ünnepségeken a tér közepén ezeket a pokolfajzatokat kalodába zárnák, hogy a rendezvény végén a hazafelé tartók mind leköphessék őket. Persze előre engedve az influenzásokat.

Holnap lesz hat éve, hogy 14 egyetemista megelégelte az MSZP és az SZDSZ gátlástalan pusztítását és tolvajságát, valamint az ellenzék tutyi-mutyiságát. Pedig akkor még csak 2003-at írtak. Gondoljunk bele, mi minden jött még azután. Istenem, mennyire nevetséges volt sokak számára ez a 14 ember? Olyanban hittek, amiben akkor nagyon kevesen. Abban, hogy lehet Magyarországon egy valódi nemzeti pártot szervezni és lehet nálunk valódi rendszerváltozás. Mennyire naivak voltak, micsoda álmodozók, amikor azt gondolták, hogy pénz, nemzetközi háttérhatalom és médiabirodalom nélkül át lehet törni egy 20 év alatt, ezermilliárdokból és még több hazugságból felépített politikai nagy falat. Hogy le lehet váltani a rendszert. A hazaárulás rendszerét. A semmiből, alulról szerveződve, pusztán az igazsággal.

Milyen sokat gúnyolódott rajtuk a balliberális és a jobb liberális sajtó, látván erőlködésüket? Mennyi sarat és hazugságot kellett elviselniük, amikor két évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy kellene egy Magyar Gárda? Milyen kevesen mertek hinni 2007-ben, hogy a Gárdába majd ezrek lépnek be? Milyen kevesen mertek hinni abban, hogy 2009 júniusában fél millió ember szavaz majd a Jobbikra? Pedig ez történt. Teljesen ellentétesen a hiteltelenné vált pártok várakozásaival, a politológusok fáradt elemzéseivel és a nemzetközi tőke országfelvásárló szándékával. Az álmokból valóság lett.

Egyfajta csoda történt az elmúlt években. A Magyar Gárda az ország legerősebb szervezetévé nőtte ki magát. A Jobbik számára pedig nincs megállás. A júniusi eredmény hatalmas siker volt, de ezzel együtt is csak egy állomás. Ahogy júniusban eltakarítottuk az SZDSZ-t a magyar politikából, úgy fogjuk az elkövetkezendő időben eltakarítani az MSZP-t. Ha Morvai Krisztinát és Szegedi Csanádot meglátva fejvesztve menekült a Parlamentből a szocialista frakció, mi lesz majd, ha nemsokára nem csak ketten, hanem többtucatnyian leszünk ott? Ha mindenkinek az arcába mondjuk az igazságot. Ha 20 év után végre szembesülnie kell a nép hangjával, haragjával és ítéletével ennek az ócska politikai garnitúrának.

És hiába szélsőségesez le bennünket most már a Fidesz is, amikor Orbán Viktor azt mondja, hogy két szélsőség ellen fog küzdeni, az MSZP és a Jobbik ellen. Az még rendben van, hogy az MSZP ellen küzdeni fog. Mi is. De ő vajon miért nem küzdött az elmúlt 8 évben ellenük? És miért is vagyunk mi, most már szerinte is szélsőségesek? Mondja már meg Orbán Viktor, hogy mi a szélsőséges a Jobbik programjában? Mi az, amit ő nem támogat abból? Talán a magyar föld megmentését, a multinacionális cégek megadóztatását, vagy az izraeli felvásárlás megakadályozását? Én azt üzenem a jelenlegi parlamenti pártok vezetőinek, hogy a Jobbik is kétféle szélsőség ellen fog küzdeni. Minden erejével. Az egyik, amelyik az országot tönkretette, a másik pedig, amely tesze-toszán, a háttérben pedig a kiárusítókkal összejátszva ezt végignézte 8 éven át. Kedves balliberális és jobbliberális média, lehet ismét nevetni, gúnyolódni, hitetlenkedni, magyarázkodni, acsarkodni, hazudozni, ferdíteni, csúsztatni, sarat dobálni, elhatárolódni, felháborodni, nem érteni, megvetni és gyűlölni, de a Jobbik nemsokára az ország legerősebb pártja lesz.

És ahogy 2003-ban kinevették a 14 egyetemistát, lehet most is nevetni azon, amikor azt mondom, a Jobbik kormányozni fogja Magyarországot. Lehet gúnyolódni, amikor azt mondom, a Jobbik amnesztiát fog adni a politikai foglyoknak, újratárgyalja az államadósságot, megadóztatja a multikat és magyar bankrendszert teremt. Lehet élcelődni, amikor azt mondom, a Jobbik egy négyzetcentiméter magyar földet sem hagy külföldi kézben, hogy a magyar mezőgazdaságnak előbb visszaszerzi a hazai piacait, majd az elvesztett nemzetközit is, hogy a Jobbik újra fellendíti a magyar feldolgozóipart, hogy mi nem bezárni fogunk cukor- vagy konzervgyárakat, hanem még többet létesíteni. És lehet azon is jót derülni, hogy a multi áruházláncoknak megmutatjuk Magyarország kijáratát, és ugyan lesz majd bevásárlóközpont, lesz, csak nem Tesconak fogják hívni, hanem Turulnak. Lehet mosolyogni, amikor azt mondom, hogy a Jobbik fel fogja állítani a csendőrséget, felszámolja az országot sújtó három fő bűnözési formát: a gazdasági bűnözést, a politikusbűnözést és a cigány bűnözést és lehet azon is, hogy a mi büntetés-végrehajtásunkban a börtönlakóknak meg kell majd termelniük saját ellátásuk költségeit. Lehet legyinteni, amikor azt mondom, hogy a Jobbik visszahozza a történelmi alkotmányunkat, rendbe teszi a magyar oktatást, hazafias kultúrpolitikát fog folytatni, megregulázza a liberális médiát, és fel fogja állítani a Magyar Őstörténeti Intézetet. Akik a finnugor rokonságban hisznek, hát higgyenek abban, de nekünk Hungária kell, Fingária pedig nyugodtan az övék lehet. Úgyis oda valók.

Persze az ilyen erős szavak hallatán talán egy néhányan felszisszenek: nem kellene. Nem kellene ilyen dühösnek lenni – mondják. Lehet, lehet, hogy nem kellene, és próbálja is az ember türtőztetni magát. De lehet-e a dühöt Magyarország és a nemzet jelenlegi helyzetében magunkban tartani, elfedni, elrejteni csalárdul? Nem lehet. Mert az én dühöm nem Vona Gábor dühe, hanem a nagyszüleinké, akiknek lesöpörték a padlásaikat, akiknek elvették a földjeiket, akiket megnyomorítottak testileg és lelkileg is a világháború, majd 56 után. Az én dühöm, nem Vona Gábor dühe, hanem a szüleinkké, akiknek hazugságban és rettegésben kellett felnőniük, akiket ugyanazok használtak ki és csaptak be, akik a nagyszüleinket. Az én dühöm nem Vona Gábor dühe, hanem a korosztályomé, amely azt hitte, szabadságban nőhet fel végre, de azt kell látnunk, hogy ugyanazok, akik a nagyszüleink és szüleink életét megkeserítették, még mindig itt vannak. Még mindig itt lopnak, csalnak, hazudnak. Elküldenek bennünket a hazánkból, elveszik tőlünk a szebb jövőt, aki ellenáll azt meghurcolják, börtönbe zárják. És végül az én dühöm nem Vona Gábor dühe, nem, hanem a már megszületett és majdan megszületendő gyermekeinkké, akik magyarként ebben az országban, ezen a földön akarnak tisztességes, dolgos és nyugodt életet. Ez az én dühöm tehát, és aki ezt nem érzi, az semmit nem érez. Akiben ma nincs meg ugyanez a fajta düh, akinek nem forr a vére ettől a szent dühtől, annak nincs vére, vagy nincs szíve, vagy nem magyar.

Az országot járva sokan kérdezik tőlem, hogy mi fogjuk-e megoldani a gazdasági válságot. Mivel nem szeretek ígérgetni, azt szoktam mondani, hogy valószínű. Sejtem, hogy mi fogjuk, mert rajtunk kívül ehhez senkinek nincs meg a kellő bátorsága és a kellő programja. Szintén sokan kérdezik, hogy mi fogjuk-e megteremteni a közbiztonságot végre az országban. Mivel nem szeretek ígérgetni, erre is csak azt tudom mondani, hogy valószínű. Sejtem, hogy mi fogjuk, mert ehhez is nekünk van meg a kellő bátorságunk és programunk. Azt is kérdezik, hogy az egészségügyet, az oktatást, a devizahitelek bedőlését mi fogjuk-e megoldani. Mivel nem szeretek ígérgetni, erre is azt mondom, hogy valószínű. Sejtem, hogy mi fogjuk, hiszen rajtunk kívül senkinek sincs hozzá bátorsága és programja.

De amikor azt kérdezik, hogy a Jobbik fogja-e visszaadni végre a magyarnak a büszkeséget, akkor egyértelmű választ szoktam adni. Ez nem csupán valószínű, ezt nem csupán sejtem. Abban, hogy a nemzeti büszkeséget mi fogjuk visszaadni a magyaroknak, abban olyan biztos vagyok, minthogy most itt állok. Hogy miért vagyok ebben ennyire biztos? Nem csak azért, mert ehhez rajtunk kívül senkinek nincs sem bátorsága, sem programja, hanem azért is, mert a nehezén már túl vagyunk. A szegfűs, madaras, ibolyás és narancsos palackokba zárt szellemét ennek a nemzetnek már kiszabadítottuk. A palackokat pedig tiszta erőből nekivágtuk a falnak, hogy azok széttörjenek, és azokba a nemzet lelkét mindenféle csúszómászók soha többé ne tudják és ne merészeljék visszagyömöszölni. A Jobbik küldetésének legnehezebb részét tehát már teljesítette. Emberek százezrei, közöttük rengeteg fiatal döntött úgy velünk együtt, hogy sem a földje, sem a hazája, sem a lelke nem eladó. Emberek százezrei, közöttük rengeteg fiatal érzi és tudja már, hogy magyarként nem bűnös, nem kicsi, nem vesztes és nincs mit szégyellnie, ellenben magyarnak lenni a Jóisten legnagyobb és legszebb ajándéka. Emberek százezrei, közöttük rengeteg fiatal döntötte el, hogy nem dől be a szép szavaknak, már csak a tetteknek fog hinni, hogy soha többé nem áll sem a nagyobbik rossz, sem a kisebbik rossz oldalára, hiszen végre van Jobbik. És nem csak van, mi nem csak vagyunk, nem, mi győzni is fogunk. Ebben biztos vagyok.

 

Annyian csinálták már rosszul, hát győzzön a Jobbik és végre

Adjon az Isten!

                             Szebb jövőt!

 

                                                                                                                             Pungor „Phartus” Ferenc

A Jobbik is ünnepelte a Karácsonyt......

2012.12.23 13:26

 

Adventi keresztállítás Kőszegen!


 

Adjon az ISTEN!

Kőszeg, Jurisics tér, 2009.12.04. délután 17 óra,„Szomorkás”, kellemetlen,párás idő, 100-110 Igaz keresztény MAGYAR! Ők voltak kíváncsiak a JOBBIK M.M. Kőszegi alapszervezetének rendezvényére. Szerény, de meghitt volt a hangulat, amit a HAZASZERETET és a HIT övezett!

Bátor HAZAFIAK, hogy a felszólalókat idézzem!

Miért is bátrak?

Talán azért, mert a rendezvényre kivezényelt hatóság (rendőrség), még a kezdéskor elhangzó MAGYAR HIMNUSZ alatt is, mikor minden magát MAGYARNAK tartó ember vigyázzba áll, a „munkájukat” végezték, keményen igazoltattak, motoztak! Nem lehetett volna mondjuk, megállítani a „kiszemelt” személyeket, és mikor NEMZETI HIMNUSZUNKNAK vége, „dolgozhattak volna kedvükre” ! Vagy erre is „parancs” kellett volna? Talán nem is voltak ők MAGYAROK?

De egyébként, én a még mindig elő-elő forduló kirekesztésre, megszólásra és elítélésre gondoltam, amivel szembe kell néznünk. Mert ma KIS HAZÁNKBAN mindent megtehetsz, a szó szoros értelmében, csak MAGYAR nem lehetsz!!!!! Hál' ISTENNEK, egyre ritkábban!

Kezd már éledezni valami, ami ezt a szemléletet megváltoztatja, „ébred már az oroszlán”!?

De térjünk vissza a felemelő rendezvényre.

Rába Kálmán az alapszervezet elnöke kitett magáért most is mint mindig. Nem volt nagy „felhajtás”, de ami volt, az mindenkinek megfelelt, és biztos vagyok benne, hogy adott valami „pluszt” a további munkához, és az adventhez. Megmutatta az utat, ha még valaki nem tudta volna merre!

Giczy József a JOBBIK M.M. Országgyűlési képviselő jelölt, helyi vállalkozó felszólalásában elmondta mit gondol az adventi napokról és további terveiről. Tartalmas átgondolt beszéd volt, minden jelenlévőnek „adott” valamit.

Novák Előd a párt alelnöke is megtisztelte a rendezvényt, és elmondta a „keresztállítás” mint hagyomány mikor és milyen meggondolásból valósult meg. További hasonló gondolatokra biztatott bennünket, az összeszedett, de mindenre kitérő beszédjében. Köszönjük, sokat segített!

Körmendi református lelkész, aki megáldotta a felállított kettős keresztet, hangot adott azon gondolatainak, mit üzen nekünk embereknek a Teremtő és milyen gondolkodás módban próbáljunk meg élni. Az elhangzottaktól sokan „feltöltődtünk” és „új erőre kaptunk”.

Végezetül a megjelentek elénekeltük közösen a „szózatot” és a „Székely himnuszt”.

Ezzel lezárult a „hivatalos” program, de a jelenlévők nem akartak azonnal szétszéledni, mert volt mit átbeszélni, gondolkodni a továbbiakon. Azonkívül azok a találkozások is segítettek, amit a Bobai, Szombathelyi és a helybeli alapszervezetek tagjai itt tudtak létrehozni.

Tudtunk beszélgetni Novák Előddel, aki a párt alelnöke, Bana Tibor (Megyei elnök), Balassa Péter, Giczy József Országgyűlési képviselő jelöltekkel, de Rába Kálmán, Benkő Zoltán, Gyömörei Károly alapszervezeti vezetőkkel is.

Egyébként volt miről társalogni, ami biztosan nem a „forralt bor”, „forró tea”, vagy a felszolgállt „aprósütemény” helyben tartó erejének volt köszönhető. Ezt a figyelmességet ezúton is köszönjük!

Összegezve, még sok hasonló eseményre lesz szükség ahhoz hogy a NEMZET újra „összekovácsolódjon” , és egy zászló alatt, egy irányba, egy közös cél érdekében menjünk előre!
Szebb Jövőt!

                                                                                                                                 Pungor „Phartus” Ferenc

A másik érdek politikus......

2012.12.21 09:01

 

Rövid beszélgetés Bana Tiborral, a JOBIK MAGYARORSZÁG MOZGALOM országgyűlési képviselő jelöltjével!

 

 

Beszélgető partnerem Bana Tibor, a JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM országgyűlési képviselő jelöltje, és egyben a Vas megyei elnöke is.

Üdvözöllek! Adjon az ISTEN !

 

Szebb jövőt!

 

Azt tudom hogy Bana Tibornak hívnak, de szeretnék tudni rólad többet is, mint pl. mi a foglalkozásod, és mi a hivatásod?

 

Körmenden születtem, gyermekorom óta azonban Szentgotthárdon élek, onnan csak az iskolai tanulmányaim végett kerültem el. Szombathelyen a „Nagy Lajos” gimnáziumban érettségiztem, majd 2004-ben felvételt nyertem a budapesti „Corvínus” egyetemre, ahol idén július elsején sikeres államvizsgát tettem. Így szereztem meg kiváló minősítéssel a „politológus-közgazdász” szakos diplomámat. Ezen év szeptemberétől az egyetem politika tudományi doktori iskolájának piérdi hallgatója vagyok. Ennyit a tanulmányaimról. Emellett el szeretném elmondani, hogy már a gimnáziumban kezdtem a politika és a közélet kérdései után érdeklődni, ettől kezdve vallom magam NEMZETI ELKÖTELEZETTSÉGŰ embernek. Így korábban a Miép ifjúsági tagozatában, azóta pedig a JOBBIK színeiben próbálok tenni azért hogy közelebb kerüljünk a SZEBB JÖVŐHÖZ.

 

Honnan az indíttatás? Szerinted mi vezérelt erre a pályára?

 

Mint említettem 16 éves korom óta foglalkozom aktívan a politikával. Az indíttatás első részének én azt nevezném meg, hogy apai ágon, a nagyszüleimtől olyan nevelést kaptam, melynek következtében én magam is hívő református ember lettem. Úgy gondolom hogy egy hívő keresztyén embernek , aki komolyan gondolja az ISTEN hitet,kötelessége tenni azért hogy a környezete és HAZÁJA sorsa előbbre jusson. Ez határozta meg az állt. iskolavégi, ill. a gimnáziumi évek elején eltelt szép időket számomra. A gimnáziumban kezdtem el foglalkozni a történelemmel komolyabban, és láttam olyan égbekiáltó igazságtalanságokat, mint pl. a „Trianoni békeszerződés”, melyek mellett nem mehettem el szó nélkül. Akkoriban még fiatalabb , hevesebb vérmérsékletű emberként gondoltam majd én teszek valamit, ami ezeket a gazságokat megszünteti. Majd én megmutatom! Persze azóta rájöttem hogy nem „eszik olyan forrón a kását”!

 

Mit szólt a család ezen terveidhez?

 

Most már azt mondhatom hogy a családtagjaim többségben, támogatják a terveimet, tetteimet, de azért annak nem örülnek hogy mikor itthon vagyok pár napot, akkor sem jut időm a tartani velük szorosabban a családi kapcsolatokat. Ez nekem sem tetszik, de a tenni akarás nagyon nagy a lelkemben! Főleg most , mióta a kampányidőszak elkezdődött, azóta nincs igazán időm baráti, sőt a családi kötelékek ápolására sem. Azt is el kell mondanom ,hogy a féltés , mint ilyen is felmerült egyik másik rokonomban, főleg a szüleim óvtak a kezdetekben, de egyre inkább elfogadják amit teszek. Talán már a támogatásukat is vélem felfedezni bennük , de ezt azért még így nem mondják ki nyíltan. Alapvetően elfogadták hogy a politikai pályán szeretnék tenni a HAZÁMÉRT , a NEMZETÉRT , és a MAGYAR EMBEREK SORSÁÉRT, nem az én karrierem a fontos, hanem hogy mit tudtam tenni a jó ügy szolgálatában!

 

A konkrét terveidről szeretnék kérdezi? Tehát a megválasztásod esetén mit/ miket szeretnél tenni, hogy SZÉP HAZÁNK MAGYARORSZÁG sorsa jobbra forduljon?

 

Esetleges megválasztásom esetén, arra mindenképpen ígéretet teszek, hogy a parlamentben mindenképpen egy MARKÁNS NEMZETI gondolat képviselője leszek! úgy gondolom, elég volt abból ami az elmúlt húsz évben volt ebben az országban . Sajnos itt e lkell mondanom azt is hogy az Mszp, és a most már szerencsére a süllyesztőbe került Szdsz a felelős mindenért, de a Fidesz sem tett semmit , mint ellenzék, az ország sorsának alakulása végett. Tehát nem tették meg azt amit meg kellett volna tenni! Ezért jó magam is mint JOBBIKOS képviselő azzal a céllal indulok a választásokon, hogy amennyiben bekerülök a parlamentbe, csatlakozva majd a leendő frakció tagokhoz, mindannyian keményen , markánsan, határozottan hangot adjunk a MAGYAR NENZETI érdekek képviseletének érdekében. Rámutassunk azokra a visszásságokra, amik most jellemzőek mindkét politikai oldalon, valamint megoldásokat kínáljunk azokra a kérdésekre , melyeket reggeltől- estig lehetne sorolni, és jelenleg az ország legnagyobb problémáit jelentik. Kezdve a bűnözéstől, és annak különböző formáitól, mint a politikai bűnözés, a cigány bűnözés, majd a korrupció, a népesség fogyás, a mezőgazdasági helyzeten át, az egészségügyi gondokon keresztül, de folytathatnánk még . De a sort hosszasan lehetne folytatni.

 

Mit üzensz a választóidnak, miért szavazzanak Rád?

 

A környezetemben tartandó lakósági fórumokon majd mindenképpen meg fogom osztani a konkrét elképzeléseimet a hallgatósággal és a választókkal, de annyit minden esetre azért elmondanák, hogy hasonlóan a megye többi JOBBIKOS képviselő jelöltjéhez, jómagam is egy határozott, kemény, megalkuvás mentes elvek mentén történő politizálást ígérek, a parlamentbe kerülésem esetén. Úgy vélem hogy sajnos ez a fajta politizálás nem volt jellemző az eddig megválasztott parlamenti képviselők többségére. Egy-kettő talán akadt, de nagyon ritka volt hogy valaki markánsabban fel merte volna emelni a szavát főleg a frakcióban. Még a Fideszben sem!!! Ugyebár a frakció fegyelemmel nem lehet szembeszállni! Mi erőteljes NEMZETI képviseletre készülünk, azoknak a problémáknak a megoldására, amit már az előbb elmondtam. Nyilván a saját körzetem, tágabban Vas megye képviselete fontos lesz számomra. Azt még szeretném hozzátenni hogy a lakossági fórumok keretein belül szeretnék minden településre eljutni, ugyanis én szívesen meghallgatom az embereket, a problémáikat, gondolataikat , mert nem mindenkinek azonosak a gondjaik. Ebből tudunk „építkezni”! Figyelek a kritikákra, javaslatokra, de tartok tőle, hogy ez a többi jelöltre nem lesz jellemző, de egyébként ne legyen igazam, mert annak örülnék ha a többi jelölt is így állna ehhez a munkához. Tehát én úgy gondolom hogy amennyiben tényleg sikerül eredményt elérnem a választók jóvoltából, akkor én valóban komoly , ellenőrizhető , számon kérhető munkát szeretnék végezni, a választóim képviseletében, MAGARORSZÁGÉRT, a NEMZETÉRT és az EMBEREKÉRT. Röviden ennyi lenne erre a kérdésre a válaszom.

 

Most egy olyan kérdést kellene feltennem, ami valószínűleg meg fog lepni, de azért megpróbálkozom, és felteszem. Mi fog történni akkor, ha esetleg nem fogod elnyerni a választok bizalmát? Akkor hogyan tovább?

 

Erre a választ két oldalról közelíteném meg. A fontosabb! Amennyiben nem sikerül bekerülni a parlamentbe képviselőként, én akkor is folytatnám ezt a NEMZETÉPÍTŐ munkát, mert erről az útról semmiképpen nem szeretnék letérni. Hiszen én most nem azért indulok ezen a választáson,hogy feltétlenül bejussak a parlamentbe, hanem mint említettem , ha bejutok akkor ott keményen , következetesen dolgozzak, ha viszont nem , akkor is remélhetőleg, eljutatok most a kampány során olyan gondolatokat az emberekhez, melyek felébresztik őket ebből az évtizedekig tartó, „csipkerózsika álomból”. Azt még el szeretném mondani hogy ha most nem nyerek bizalmat, akkor szívesen vállalnék munkát, akár mint önkormányzati, mint pedig megyei szinten is. Ennyire azért nem szeretnék előre szaladni, mert sokkal fontosabbnak tartom most amit az elején leszögeztem, hogy ha nem sikerül nem fogok a „kardomba dőlni”, folytatom a küzdelmet. Úgy gondolom ez kötelességem, ami belülről is fakad, másrészt pedig kötelez az emberek bizalma is. Abban viszont biztos vagyok ha én nem is , de a JOBBIK viszont bekerül a parlamentbe, méghozzá nagyon jó eredménnyel. Jelentős erőt fogunk ott képviselni, tehát sokkal több lehetőségünk lesz, amit ki is fogunk használni! Abban is szeretnék bízni hogy az Mszp-t is sikerül megelőzni, és ott leszünk második erőként, ahol ténylegesen tudunk tenni a NEMZETÉRT, HAZÁNKÉRT, MAGYARORSZÁGÉRT,a JÖVŐNKÉRT! Tudom hogy országosan is komoly munka folyik, hiszen a többi megyéből is kapjuk a híreket, és tudjuk nem vagyunk egyedül. Nehéz lesz, nagy munka vár még ránk , de ismerve a megye JOBBIKOSAIT, Vas megyében biztos a második helyünk!

 

A válaszaidban nem csalódtam, mert tudva levő hogy mi már régebbről ismerjük egymást, így ismerem ezen gondolataidat. Ehhez kívánok Neked sok sikert, jó egészséget, és Adjon az ISTEN!

 

Szebb jövőt!!!!

 

 

                                                                                                                           Pungor "Phartus" Ferenc

Interjú egy HAZUG Személlyel...

2012.12.20 12:26

Balassa Péter, akkor még csak jelőlt...

 

(Az aláhúzott mondatok mind, mind hazgak!!)

Velem szemben Balassa Péter, a JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM Szombathelyi alapszervezetének országgyűlési képviselő jelöltje.

Üdvözöllek, Adjon az ISTEN!

 

Szebb jövőt!

 

A nevedet tudom, de szeretném tudni a foglalkozásod és a hivatásod is.

 

Balassa Péter vagyok, Sárvári születésű, ezért a gyermekkoromat is itt töltöttem. Van egy nővérem Balassa Helén, akivel a kapcsolatunk a mai napig felhőtlen. Szombathelyen élek, családos vagyok. Feleségem Bogdán Krisztina, van egy kislányunk Lilla Dorka 10 hónapos.

Foglalkozásomat tekintve a következőt tudom elmondani. Középiskolai tanulmányaimat a Szombathelyi élelmiszer és földmérési szakközépiskolába végeztem és ott is érettségiztem. Végzettségemet élelmiszer ipari és húsipari szakon, közepes és közepesnél jobb eredménnyel szereztem meg. A szakmámban soha nem dolgoztam, mert az élet úgy hozta hogy sportoló, azon belül is labdarúgó lettem. Menet közben elvégeztem az edzői tanfolyamoknak minden lépcsőfokát, így a legmagasabb edzői végzettséget is magaménak tudhatom.

Hivatásom? Mindenképpen sportolónak tartom magam, mert az életemet mindig is a sport töltötte ki. A pályámon mindig is a Becsületesség, tisztaság vezérelt, de megtanultam küzdeni a cél/célok érdekében. A pályán nem tudtam mást elképzelni , mint a győzelmet. Többek között ezt köszönhetem a sportnak.

Ezen hitvallásomat szeretném a politikában is megvalósítani és meghonosítani, mert a mai politikusokra ez bizony nem jellemző. Szeretnék a politikai pályámon is ezek szerint cselekedni, dolgozni. Jelszavam, tiszta feladatokat , tiszta módszerekkel, a végsőkig harcolva!

 

Honnan az indíttatás? Miért döntöttél úgy hogy a politikát választottad?

 

Az indíttatás az emberek mindennapi élete! Bármerre megyek mindenhol csak az emberek elkeseredettsége „köszön” vissza. Ezt kell tapasztalnom a családomban a környezetemben , baráti társaságba, közösségekbe és az egész országba. A családok ki vannak használva, el vannak adósodva és a mindennapi létükért küzdenek. Úgy gondolom nincs ez így jól! Hazánkban már nagyon régen elromlott valami, de már nagyon régen. Korrupt, nem hiteles emberek vezetik az országot, olyanok, akiknek nem lehet hinni. Ha a nevemmel és személyemmel elősegítem ,hogy ezek a dolgok megváltozzanak, akkor én ezt boldogan felvállalom! Meggyőződésem, hogy a magyar társadalom ennél sokkal többre hivatott és lehet jobban okosabban, sőt ami a legfontosabb, becsületesebben csinálni.

 

Mit szól a család ezekhez a terveidhez? Mert ez nem kis feladat, és biztos vagyok benne hogy kell hozzá valahonnan erőt „meríteni”.

 

Féltenek!!!! Sőt némely családtagom még ellenezte is! De a legfontosabb az hogy féltenek! Félnek ettől a mocskos korrupciótól átitatott közegtől, mert mindenki tudja, hogy ha ők úgy gondolják, az újszülött csecsemőnek is vannak főbenjáró bűnei. Tehát jól gondoljam meg, mert olyan dolgokkal fogok szembesülni, amit még álmomban sem gondoltam volna. Ezt kimondták, nem kerteltek, de a döntést nekem kellett meghozni. Néhány álmatlan éjszaka után, úgy döntöttem, ezen túl kell lépni! Ha megadom magam nem sikerülhet semmi! Nem fogom hagyni, hogy a hazám, Magyarország teljesen eladósodjon, értékeit elherdálják és a Nemzet eltűnjön a süllyesztőbe! Nagyon nehéz küzdelemre számítok, de meg tanultam a focipályán küzdeni, és rendkívül nehéz ellenfél leszek! Ezt üzenem azoknak akik megpróbálják a tetteimet akadályozni.

Ez egy nagyon dicséretes , de rendkívül nehéz feladat lesz számodra! Konkrétan milyen tervekkel rendelkezel a megválasztásod esetén?

Rengeteg tervem és álmom van nekem személy szerint, de alávetem magam a JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM, ezen belül a Szombathelyi alapszervezet programjának, mert olyan programot állítottak össze ami nekem nagyon szimpatikus és azonosulni tudok vele. Ezt a programot , terveket, elképzeléseket, kell tisztességesen, becsületesen végre hajtanunk. És nem én nekem egyedül, mert ez „csapatmunka”! Mindenki segítségére szükségünk van! Még a „Mari néni és a Pista bácsi” is tud segíteni. Hogy mit? Majd mi megmutatjuk az „irányt”! Meggyőződésem, hogy ezen az úton haladva megváltozik Magyarország helyzete és megítélése a világban. A konkrét feladatokat pedig majd a kampányban el fogjuk mondani!

 

Mit üzensz a választóidnak? Miért szavazzanak Rád?

 

Mindenképpen meg akarom győzni Őket a személyemről, és a mögöttem álló, velem egy „csapatban” harcoló emberek tisztaságáról, tenni akarásáról, mert Magyarországon hat éve van egy olyan társadalmi réteg, egy szervezet, amely egy teljesen új Magyarországot szeretne! Ezért tenni is akar, tesz is! Teljesen új becsületes alapokra szeretnénk helyezni a politikát, megváltoztatni az emberek gondolkodását,és tisztességessé tenni az életet, a mindennapjainkat. Merjük vállalni, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk, és hogy mi a célunk! Jelenleg sajnos egy romlott , bűzös politikával átitatott társadalomban élünk és ennek a megváltoztatásáért érdemes dolgozni, hogy a gyermekeink büszkén mondhassák ki azt, hogy MAGYAR VAGYOK!

 

Egyetértek veled ezekben a gondolatokban, de most egy olyan kérdést szeretnék feltenni, amit biztosan nem vártál, de hát erre kell, hogy legyen alternatívád. Hogyan tovább ha nem kapod meg a választók bizalmát?

 

Azt fogom tenni, mint a labdarúgásban! Ha vereséget szenvedtünk, az ellenfélnek gratuláltam, kezet nyújtottam és a következő feladatra koncentráltam, a vereség okainak elemzése után. ÉN nagyon bízom abban hogy egy tisztességes eredményt fogunk elérni, de én csakis a győzelemben gondolkodom! Engem mint sportolót mindig is a győzelem éltetett és vitt előre és most sem gondolom másként. Úgy gondolom, hogy nagyon komoly eredménnyel zárunk a választás végén, de ha netalántán ez nem lesz elég, akkor fejet hajtok. Ha azt mondja az alapszervezet, hogy a jövőben nem tart rám igényt mint képviselőre, én akkor is ott leszek, mert szeretném a kapcsolataimmal, tudásommal elősegíteni a mindenkori munkát. Maradok „pártkatona”! Elfogadom az új jelöltet, ebből én nem csinálok ügyet, mert ezt már az elején megbeszéltük a helyi és országos vezetőséggel. Egyébként, rendkívül megtisztelő számomra, hogy egyáltalán szóba került a személyem és ígérem meg fogom hálálni a bizalmat!

 

Bevallom, ezt a választ vártam Tőled! Itt mondanám el az olvasóknak, hogy mi már régebb óta ismerjük egymást, és ismerem az elképzeléseidet, terveidet ezen a téren, a jövőre való tekintettel.

Köszönöm az interjút és ADJON AZ ISTEN!

 

SZEBB JÖVŐT!!!!!

 

                                                                                                          Pungor „Phartus” Ferenc

A következő pár napban néhány olyan írásomat teszem közzé, amit politikusokróll/jelöltekről Írtam.......

2012.12.17 15:03

 

Villáminterjú VONA GÁBORRAL a JOBBIK MM. Elnökével!

 

 

Mivel nem először találkozunk és beszélgetünk, tudom hogy miért lettél „kényszer politikus”, de most nem is erről szeretnélek kérdezni. Igazából arra lennék kíváncsi mi a véleményed a Szombathelyi alapszervezet munkájáról?

-A helyi alapszervezet nehezen akart beindulni, sajnos egy ideig csak „helyben járt”,de most pár hónapja elindult valami. A mostani vezetés tudja mit akar, megtalálta azt az utat amit járni kell ahhoz, hogy a közös célunkat elérjük. Előkerültek azok a tagok is akik, már nem csak azért léptek be a JOBBIKBA , mert nem tudták mit csináljanak , hanem tenni is akarnak valamit! Létszámában is nőtt a csapat. ezt és így kell csinálni!

Mi a véleményed a képviselőjelöltekről?

-Azt gondolom , megtaláltátok a megfelelő embereket. Ezt láttam most a bemutatáskor, mert a jelenlevő hallgatóság pozitívan fogadta Őket. Az én véleményem is az, hogy megfelelő jelöltek, a többi már csak a választókon múlik! Most úgy látom hogy nem rugaszkodom el a realitások talajáról , ha azt mondom, hogy a tavaszi választások után,megfelelő százalék elérése után, akár még a városvezetést is meg tudnátok oldani!

Mit tanácsolnál a további munkánkhoz?

A taglétszámot növelni kell, de csak a megfelelőszűrőkön keresztül! De Ti ezt már úgyis tudjátok hiszen van eredmény ezen a területen nálatok!Kerülendő a „felhígúlás”, de túlzottan „zártá” sem szabad tenni az alapszervezetet. it kell a „szűröket „ jól alkalmazni.Bízom a munkátokban, mert az elmúlt időszak nagyon pozitívnak bizonyult!!!!!! További sok sikert a közös célunk érdekében!

Köszönöm az interjút!

Ehhez, ADJON AZ ISTEN!

SZEBB JÖVŐT!

 

Pungor "Phartus" Ferenc

Készűlt: 2009. őszén...

A tegnapi tevékenységem....

2012.12.16 18:21

Ehhez nem szeretnék sokat hozzáfüzni, de nem gondoltam volna, hogy ennyire megindító lesz, amikor a szemükbe néztem ezeknek a gyermekeknek!

Jött egy gondolata a feleségemnek, átgondoltam és neki láttam a szervezésnek. Nem volt egyszerű, mivel elég sok akadályba ütköztem, de szerencsére a társaim, a HAGYOMÁNYŐRZŐK nagyon meleg szívü emberek.

KÖSZÖNÖM IS EZÚTON NEKIK A SOK SEGÍTSÉGET! 

Nekem azt hiszem ez volt a legkedvesebb ajándék az idén, hogy egy cseppnyit segíthettem! 

Itt nyomon lehet követni:

 

plus.google.com/photos/103758333236348697371/albums/5819993763539084433

 

plus.google.com/photos/103758333236348697371/albums/5822488929936799361

 

 

 

 

Interjú Peter Weiss Szovákia Magyarországi nagykövetével. (még Jobbik tagként!!!!)

2012.12.14 10:52

 

Exkluzív interjú Peter Weiss

Szlovákia Magyar nagykövetével!

 

 

 

-Adjon az ISTEN Nagykövet úr!

 

-Jó napot!

 

-A citistar.hu munkatársaként szeretnék néhány kérdést feltenni!

 

-Tessék csak!

 

-Először is szeretnénk megtudni, mi lenne Őn szerint a megoldás? Hogy tudnánk megoldani a MAGYAR- Szlovák vitát?

 

-Ugyanúgy, ahogy ez ma este történik! Tehát ahogy ma erre példa van, ugyan úgy lehet a MAGYAR-Szlovák kapcsolatokat ápolni.

Elsősorban mindenképpen meg kell ismerni egymást, minden szinten kommunikálni kell egymással. Mindenképpen kapcsolatokat kell kialakítani, és olyan helyeken is kommunikálni kell, amely magas Európai szintű, politikai színtérre vonatkozik. Muszáj olyan dialógusokat, olyan beszélgetéseket is realizálnunk, megvalósítanunk amelyet magas szintű politikusok most elkerülnek. És mindenképpen olyan kapcsolatokra is szükség van, társadalmi szinten is magasan van. Nagyon hálás és jóérzésű dolog azt látni, hogy itt „nyugat” MAGYARORSZÁGON is ilyen nagy érdeklődés van a Szlovák filmek iránt. Nagyon nagy megtiszteltetés számomra és nagyon jó érzés hogy bemutathatom itt MAGYARORSZÁGON az egyik legnevesebb filmrendezőt, Juraj Jakubiskot, Ezen kívül az is hihetetlen jó érzéssel tölt el, hogy a Bátori Erzsébet című filmet itt prezentálhatjuk Szombathelyen, ami egyébként Szlovákia legnézettebb filmje volt. Ez egy olyan film amely egy részletét mutatja be a MAGYAR, ill. a Szlovák történelemnek. Egyébként nem csak abban van a jelentősége hogy Jakubisko úrnak ez a legjobb filmje, és Jakubisko úr megcsinálta azt amire a MAGYAR és Szlovák közös történelemre szüksége van, ill. a MAGYAROKNAK, Szlovákoknak is szüksége van. Széttört egy mítosz, tehát bemutatta reálisan ennek a történelmi szereplőnek a szerepét. Tehát Bátori Erzsébet személyét úgy mutatta be mint egy komplikált asszonynak a személyét és nem mint egy „véreskezű” gyilkost. Ugyanúgy, ahogy nekünk megmutatta, amit én gyerek koromban olvastam, a Roman Nyizsnyeski című könyvet.

 

-Arra szeretnénk még választ kapni, hogy Szlovákiában is terveznek-e hasonló rendezvényt, MAGYAR filmekkel, MAGYAR rendezőkkel?

 

-Arra emlékszem hogy voltak mindig bemutatóik a MAGYAR filmeknek Szlovákiában és vannak is.Cseh országban is minden évben, és van erre hely, idő, tér hogy ez megvalósítható legyen Szlovákiában is. Ezenkívül MAGYARORSZÁGNAK is van akkora filmművészete, hogy Szlovákiában is nagy számú nézőközönség lenne rá kíváncsi. Nagyon fontos tényező hogy ez a bemutató nem Budapesten, hanem Szombathelyen történik. Ugyan úgy ahogy Szlovákiában szokták mondani, hogy „Bratislava nem egész Szlovákiát jelenti!”, úgy gondolom Budapest sem az egész MAGYARORSZÁGOT jelenti. Itt is vannak olyan emberek, akik érdeklődnek a Szlovák filmművészet ill. a művészetek iránt, és minek után Szlovákia is Európai szinten is bent van, tehát az Európai-unió nemzetének számít.

 

-Következő kérdésem az lenne, mi a véleménye Ficó Miniszter elnök úr legutóbbi kijelentéséről? 

 

-Sajnos mennem kell! Erre már nem kívánok válaszolni!

 

-Legyen szíves ne menjen el, most jönnének az „izgalmas” kérdések! 

 

-Mennem kell!

 

-Pedig szerettem volna megkérdezni, mit szól a „felvidéki” MAGYAR verésekhez, Az agyonvert MAGYAR lány Marina Hedvig esetéhez, ami bejárta a „világsajtót!? 

 

-Mit terveznek tenni a „nyelvtörvénnyel”, ami a MAGYAROKKAL szemben megalázó, és mi a helyzet a „Dunaszerdahelyi” rendőri túlkapásról, ahol MAGYAR állampolgárokat vertek félholtra!?

 

-Kérem ne fusson el! Vagy kényesek a feltett kérdések?

 

-Ne jöjjön utánam!

 

-Sajnos elköszönni nem tudtam, mert Weiss úr „elillant” ! Nagyon sajnálom!

Az interjút készítette: Pungor "Phartus" Ferenc

 

 

1 | 2 >>